Letar du efter några recept för sura återflödesdiet?

[ad_1]

En brännande känsla i bröstet orsakad av matsmältningsbesvär kallas Acid Reflux. Det är vanligtvis centrerat i mitten av bröstet och därmed också känt som halsbränna. Den mer allvarliga och kroniska formen av surt återflöde kallas GERD eller Gastro-Esophageal Reflux Disease. Det är i allmänhet missförstått som halsbränna. Medan man i hög grad kan minimera symtomen på surt återflöde hemma, för GERD måste man träffa läkaren.

Låt oss nu lära oss några av de sura återflödesdietrecepten för att bota surt återflöde hemma.

Du kan börja dagen med äppelpannkakor, fyllda äppelkakor, mjölkornpannkakor, bananmuffins, fransk toast eller kärnmjölkpannkakor. Har inte oljiga grejer på morgonen.

För att förbereda fransk toast är de vanliga ingredienserna som krävs ägg, socker, salt, mjölk, 10-12 skivor bröd, smör och lönnsirap.

Vi kommer emellertid att använda de tillgängliga äggersättningarna med låg fetthalt istället för ägg. Istället för krämig mjölk skulle skummjölk eller mjölk med låg fetthalt föredras. Helvete bröd skulle gå bra med din matsmältningsstörning. Brunt socker skulle vara att föredra framför vanligt socker i vårt tillstånd. På liknande sätt skulle smör med låg fetthalt eller margarin vara att föredra framför dess vanligare substitut.

Under lunchen kan du gå till sallader för att undvika besvären på grund av syraökningen. Detta gäller särskilt de som i allmänhet äter lunch på sina kontor. Grekisk sallad, kinesisk sallad, nudelsallad, kycklingsallad med lax, sexbönsallad, potatissallad och allt är bra för att undertrycka detta tillstånd.

Tekniken för att tillaga dessa sallader är också densamma som för att laga frukost. Låt oss ta potatissallad som ett exempel. De vanliga ingredienserna i detta fall är potatis, hårdkokta ägg, selleri, lök, majonnäs, senap, salt och peppar efter smak och hackad persilja.

För att göra det syrgasframkallande skulle skillnaderna vara majonnäs med låg fetthalt och äggersättningen. Lök, senap och peppar skulle också undvikas eftersom dessa är sura. Du kan dock lägga till andra grönsaker som bönor och morötter för att hjälpa till med matsmältningen.

För aptitretare, på kvällen, blomkål, broccoli, engelska gurkor, rädisor, gröna och gula zucchinis, morotpinnar, hela små svampar, sex bönsoppor, nötkött, isgurkasoppa, spenatsoppa, blandad grönsaksoppa eller någon annan icke- sura aptitretare kan väljas.

Och sist men inte minst skulle middagen vara tidigt, helst två timmar innan du går och lägger dig. Du kan ta bakad kyckling med ris, nötkött och grönsak stek, kyckling och grönsak stek, sesam kyckling kabobs, pasta och grönsaker frittata, bakad broccoli och ris, cashew grönsaksstekt ris, nötkött gryta och så vidare. Mat som tomatsåslasagne är ett strikt nej-nej. Och oljorna som används i alla dessa måste ha låg fetthalt.

Förhoppningsvis kommer de sura återflödesdietrecepten som beskrivs ovan att hjälpa dig. Begränsa också konsumtionen av mikrovågor, frysta, förpackade och bearbetade livsmedel.